Solen kommer igen, sidste fortræning, Test The Best & 276 startpladser tilbage

Kære Invita venner, salve

Lige en lille opdatering for weekenden.. Solen vender tilbage, og vi siger ja tak til denne vejrmelding! Lad os håbe det holder helt til næste weekend!

uge 42

Søndag kl. 10 er der sidste fortræning og der kører vi bakkestarten, så alle er med på hvordan vi kører ned, og kommer korrekt til start. Så kører vi bakkestarten og følges en omgang, hvorefter vi igen giver den gas og kører et par runder.

På søndag har vi fået Vestergades Cykler til at arrangere et stort test event med Specialised, som hedder “Test The Best” og det mener de vist dækker over deres cykler, men er du mere til at lade dig imponere af et fantastisk flot setup, nogle super skarpe fagfolk til at rådgive, samt nogle okay cykler, så er der ganske få testpladser ledige til kl. 14 sessionen. Ring til Vestergade Cykler og book en plads – der er både MTB cykler og Racer at låne. Vestergades Cykler har  75 22 06 42.

Vi glæder os meget til Invita løbet, og der er godt gang i tilmeldingerne, og får vi det samme run på den sidste uge, som de tidligere år, så får vi udsolgt med 700 deltagere.

Vel mødt til sidste fortræning, og tag nu den madpakke med, så du kan hygge lidt med vennerne og nyde efterårs skoven.