Ruten har fået en omgang, er du klar til at teste den i morgen..

Der har været store rute arbejdsdag i Blåbjerg i dag, og der er virkelig sket ting og sager. Stort tak til alle de gode folk, som bakkede op og gav en hånd.

Jeg har ikke overblikket over alle ændringer, men der er bl.a. fyldt grus i rigtig mange “huller” i sporet, og der er lavet stabiliseringer på mange nedkørsler rundt omkring.

Men der er også lavet helt nye tiltag, som bl.a. et lavt burms på Stormfulde højer, som vil give flow begrebet helt ny betydning, og den sluttes af med et lækkert “fly out” ned i en ny lille naturlig burms.

Her efter går til Dødemandsfald, som har fået den store tur på A-Linjen. Indgangen er gjort mere tilgængelig, så der kan køres i både højre og venstre, og midten er stabiliseret med kævler og grus, hvorefter det falder ned i den nye “mega, super duper burms”, som hvis den rammes rigtigt vil skyde dig direkte op forbi Borgmesteren, så den kan du glæde dig til!

Så har Hængekøjen og Zig Zag fået en omgang, og hvad der ved første øjekast kan se lidt “friseret” ud, skal nok blive udfordrende og godt når det er kørt til, og der er blevet bremset noget grus rundt i sporet. Videre derfra kommer Kirstens Fald, hvor sporet væk derfra er lagt fuldkommen om, og det skal vi nyde i morgen. Så er Flisbakken blevet fyldt op igen, og den siges at være så præpareret og flot, at man næsten kan køre op på den “gode karma”.

Vi glæder os til at vise alt det nye i morgen til rutevisningen. Vi starter med at køre bakkestarten, så den også kommer med i vores friske hukommelse, og derefter går det rundt med en omgang med rutevisning og roligt tempo, hvorefter vi inviterer til et par hurtige omgange med de lokale.

Husk at parkere nedenfor Blåbjerg, så vi ikke optager pladsen, og efter kl. 10, så kan der køres op af alle skovgæster.

Bunden af Stormfulde højder - før den fik grus og en landings burms!

Bunden af Stormfulde højder – før den fik grus og en naturlig landings burms!

M;idt på stormfulde højder er der kommet en lav "styrings brums" som vil give et super flow gennem svinget

M;idt på stormfulde højder er der kommet en lav “styrings brums” som vil give et super flow gennem svinget

Det nye Døremandsfald burms, som nok kan sende en rytter eller to i kredsløb!

Det nye Døremandsfald burms, som nok kan sende en rytter eller to i kredsløb!

Med de rigtige folk og en ged, så kan man hurtigt få lukket nogle våde huller!

Med de rigtige folk og en ged, så kan man hurtigt få lukket nogle våde huller!