Skoven kan vel ikke være smukkere…

Sidste fortræning blev et tilløbsstykke, prostate som vi kun har kunnet drømme om – men aldrig har turde forvente. Vi mener der var ca. 120 ryttere på pladsen, ailment da vi kørte ned til bakkestarten, og sendte folk afsted på en let opdateret rute. Alt forløb rigtig fint i dag, og det virkede som om at motions grupperne havde godt af at blive sendt afsted i startboks orden, så der ikke opstår helt så store huller i flokken af ryttere.

Parallelt med rutevisningen havde vi jo besøg af Specialized, som gerne ville vise de nye 2016 cykler. Mange fik en god oplevelse og nogen fik en øjenåbner for hvad udstyr kan gøre, og arrangør gruppen af Invita MTB Race fik på egen krop mærket, at vi nok skal have implementeret e-bike konceptet i vores løb fremover, så vi ikke står med en pludselig diskussion om de kan anvendes til løbet eller ej. For at slå det 100% fast, så er det endnu ikke tilladt at anvende e-bikes til Invita MTB Race, men det kan komme en dag, når vi tror der kan samles deltagere til en klasse.

Den næste uge står på godt vejr, efterårsferie for mange – og der vil garanteret blive kørt meget i Blåbjerg. I må meget gerne køre jeres intervaller og ekstra runder på det nye stykke spor fra Katrines Place op til P. Gundersensvej, så vi kan få det kørt godt og grundig til den kommende uge.

Ellers sætter vi jo rute, målområde m.v. på lørdag mellem 10 og 13. Vi vil gerne henstille til at I undgår at køre på sporet mens vi arbejder med at mærke den op!

Vi ses søndag morgen. husk at parker klogt, husk at melde Jer til inden vi lukker tilmeldingen lørdag eftermiddag, og husk at vær glad!