FAQ – Spørgsmål og Svar

Indskrivningen består af følgende dele:

  1. Dagen inden løbet, så modtager du en e-mail med lidt info og dit startnummer.
  2. Det nummer nævner du ved check ind og så får du udleveret dit startnummer og nogle piberensere til at fastgøre det med.
  3. Du monterer dit startnummer u-foldet og tydelig læsbar på dit styr.
  4. Tidtagningen til dette løb anvender en-gangs chips som sidder i startnummeret. Derfor er det vigtigt at du ikke klipper eller bukker startnumret. Det skal sidde læseligt og lodret foran på cyklen.

Vi skal nok få det hele til at spille, og møder du i god tid, så får ingen stress. Vi har mange gode folk på pladsen og i check ind, så det skal nok spille maks. Seneste frist for “eftertilmelding” er 15 min før din start. Seneste frist for afhentning af startnummer er 10 min før din start!


Hvorfor er præmieoverrækkelsen for Motion først kl. 15:50?

Der spørges om det kan passe, at motionsrytterne skal vente helt til 15:50 for få deres podiepræmier?

Svaret er: JA!

Vi afvikler løbet således, at alle som udgangspunkt får lov at køre i mål, og derfor kan vi ikke lukke mållinjen ned så tidlig at vi kan afslutte tidtagningen og få resultatlister ud inden starten på Motion 4 omgange, H40, H50 m.v.
Det faktum at næsten alle “nøgle personer” i vores setup, også selv kører med i de forskellige klasser, gør at det praktisk umuligt at afvikle præmieoverrækkelsen for anden start særskilt, ligesom vi jo også skal have alle voksen ryttere samlet til sidst, så alle kan være med til at vinde cyklen, som der trækkes lod om. Så derfor!