FAQ – Spørgsmål og Svar

Indskrivningen består af følgende dele:

  1. Find dit startnummer på listerne, som er slået op på opslagstavlerne ved check ind eller via den mail, som du modtager lørdag aften fra Sportstiming systemet.
  2. Gå til check ind teltet i køen “forhåndstilmeldte” og sig dit nummer.
  3. Du får nu udleveret dit startnummer, som skal monteres lige, u-foldet og tydelig læsbar på dit styr. Du får udleveret strips eller piberensere til at fastgøre med.
  4. Har du bestilt og betalt for en tidtagnings chip, så er den pakket sammen med dit startnummer i en kuvert. Du montere din chip fladt ovenpå din sko. Den har en elektrisk spole, som oplades af måtterne, og det virker bedst hvis den ligger fladt på skoen!

Vi skal nok få det hele til at spille, og møder du i god tid, så får ingen stress. Vi har mange gode folk på pladsen og i check ind, så det skal nok spille maks. Seneste frist for “eftertilmelding” er 30 min før din start. Seneste frist for afhentning af startnummer er 20 min før din start!


Hvorfor er præmieoverrækkelsen for Motion først kl. 16.15?

Der spørges om det kan passe, at motionsrytterne skal vente helt til 16.15 for få deres podiepræmier?

Svaret er: JA!

Vi afvikler løbet således, at alle som udgangspunkt får lov at køre i mål, og derfor kan vi ikke lukke mållinjen ned så tidlig at vi kan afslutte tidtagningen og få resultatlister ud inden starten på Sport, H40, H50 m.v.
Det faktum at næsten alle “nøgle personer” i vores setup, også selv kører med i de forskellige klasser, gør at det praktisk umuligt at afvikle præmieoverrækkelsen for motion særskilt, ligesom vi jo også skal have alle voksen ryttere samlet til sidst, så alle kan være med til at vinde cyklen, som der trækkes lod om. Så derfor!