Ups.. undskyld formuleringen i mail til deltagerne

Kære deltagere, information pills

Kommunikation på skrift kan være kompliceret, og jeg ligger mig fladt ned og indrømmer at den mail, som jeg udsendte i går vedr. manglende chips var skidt formuleret.. Undskyld!

Det der reelt var pointen, er at en del ryttere ikke har angivet deres chip nummer ved registrering og heller ikke har bestilt en ny chip..
– Man kan IKKE deltage uden chip, så derfor bad jeg folk om at checke at vi havde deres chipnummer.. Det har 85% af deltagerne jo, så jeg medgiver at det var u-elegant at udsende en mail til alle – både gode, halvgode og ejgode..

Så vi har fundet en smartere løsning – check startlisten på dette link -> http://app.lap.io/event/2013-invita-mtb-race-blaabjerg/starters < står du med enten et chip nummer eller et kryds i “køb chip” feltet, så er alt fint, og du skal ikke gøre mere.
– Står der ikke noget chip nummer ved dit navn, men har du faktisk en chip, så send nummeret pr. mail til info@mountainbikerace.dk.
– Står du ikke med en chip, og har du ikke kryds i “køb chip” så pakker vi en til dig, og du skal betale kr. 100,00 kontant ved check in.

Håber dette er mere tydeligt, og formidler det issue vi ønsker løst

Ole Klemmensen