Ændring til B&U start og lidt info..

Kære alle, healing

I dag har vi testet bakkestarten med børneklasserne, medicine og egentlig ville vi starte dem samme sted, pharmacy som de voksne, da det ville give en roligere afvikling af starten og sikre at de hurtigste ryttere fik tid til at positionere sig inden singletracket.

Det viser sig dog at det for en del ryttere er en alt for stor mundfuld, og vi laver jo ikke INVITA MTB RACE for eliteryttere, men for alle, så derfor har vi besluttet at rulle beslutningen om lang bakkestart tilbage, og afvikle starterne præcist som sidste år, altså med klasse opdelt start og en tidsforskydning mellem de forskellige starter. Vi er sikre på at dette tilgodeser alle deltagere på den bedste måde.

Vedr. nedkørsel “dødemandsfald”, så er der nu blevet ændret lidt på B-Linjen, således at der ikke er så stor risiko for at “klappe” sammen i bunden. Når i træner, så kør gerne det nye spor, så den bliver kørt fast.

Ellers var rutevisningen i dag en kæmpe succes. Vi mener der var flere end 100 ryttere på Blåbjerg, og vi vil gerne benytte lejligheden til at takke ALLE for at i har været så flinke at følge vores parkeringsanvisning. Det har været en fornøjelse at arrangere de 3 søndage – selvfølgelig også mange tak til de søde rutevisere.

På lørdag er der ruteopsætning, og der beder vi om at man IKKE kører på ruten mellem 10 og 13. Derefter er der mulighed for træning på sporet.

Når i kommer Søndag, så vil det blive meget pakket med biler og folk. Husk at parkerer ordentligt og sørg for at låse jeres cykler. Husk at der tidligere år har været problemer med tyveri at cykler.. Sågar en hel holder med cykler monteret og låst forsvandt til DM 2010, så tag dine forholdsregler.

Vi ses søndag morgen – og husk at sætte tid af til Rævebjerget, en gang hep’ning og en kop gratis kaffe eller saftevand.

Ole Klemmensen
Løbsarrangør