Så er vi trætte, glade og tilfredse…

Kære ryttere, prostate officials og tilskuere, tadalafil

Blåbjerg Plantage viste sig fra den bedste side i dag. 577 tilmeldte ryttere og 541, ampoule som fik en læsning på tidtagningen – kun en enkelt har kørt rundt med en chip, som ikke er identisk med den der blev tilmeldt, så teknisk forløb tingene som vi ønsker os. Vores speak kører ikke så flydende, som vi har som målsætning, men det arbejder vi på at forbedre. Det skyldes at de data vi får på vores “live skærme” er meget forsinket og ikke altid korrekte!

Starterne og organiseringen af nedkørsel til start virkede perfekt i år, og den ekstra plads på stævnepladsen var en klar fordel.

Sporet er vist det man kan kalde perfekt. Vores rute forbedringer viste sig at virke, således at det var forudseelig at køre ned af Dødemands Fald og Hængekøjen’s A-Linjer. Suset på vej ind til Rævebjerget og den massive menneske mængde der bare heppede og hujede os op var fantastisk. Rævebakke baren virker super, og folk har forstået at man skal heppe for at få kaffe og kage!

Tillykke til Ketil Nordestgaard, som vandt gavekortet til Schultz Feriehuse
til Lars Lidegaard, som vandt cyklen i voksen. Og ikke mindst til Magnus Søndergaard-Nielsen, som vandt cyklen i B&U lodtrækninen.

Næste år køres INVITA MTB RACE den 23/10 2016

Der kommer fotos via Rene Dueleran senere

Resultatet af dagens løb finder du >her<

Skævt forhjul

Et skævt forhjul, lidt hud afskrabninger og en enkelt flækket læbe, det var de småskader som vi hørte om i gennem dagen – men op på stålhesten igen!

Rævebakken

Rævebakke baren er et hit, og der blev drukket 20 liter kaffe og 600 Juice brikker og 20 poser småkager!

Rævebjerget

Massiv opbakning på Rævebjerget

IMG_5582

Starten til motion er et menneskehav, men alle gjorde som vi bad om, så alle kom godt afsted