Så er vi klar…

Vi er klar – der kommer mange ryttere, ruten er klar, du er klar!

Tilmeldingen er lukket, men det er stadig mulig at eftertilmelde i morgen. Kom i god tid, og senest 30 min før din start.

Vær sød at checke din chip, så nummeret stemmer med det der står på dit startnummer, og se efter at den ikke er brækket eller bøjet. Er den det, så køb en ny i check ind og få lavet en chip ændring.

HUSK at man IKKE kan køre flere på samme chip, så lad være at teste det – systemet kokser, og vi har rigeligt at se til i forvejen!

Når du kommer til Blåbjerg, så er der slet ikke parkeringsplads til Jer alle, så der skal parkeres klogt og kreativt. Hold vejen optil Blåbjerg åben i den ene side, så vi kan få en ambulance eller anden hjælp ind, så parker KUN i højre side! Der er også mange muligheder for at parkere ved foden af Blåbjerg, og det bliver nødvendigt! Vores søde p-vagter hjælper alle på vej!

HUSK der er mange fine lodtrækningspræmier, og de trækkes på startnumrene, som smides i en kasse på podiet. Hvis du vil have dit startnummer som et godt minde, så kan det tages efterfølgende.

Vi har gjort Rævebjerget SÅ klar.. Der køres to gange op, og der er på “Cafe Rævebjerget” gratis kaffe, småkager og juice til alle der klapper, hepper og laver liv. Er du tavs, så må du tørste!

… og sidst, så et lille tip. I dag blev der stjålet nogle dele til en Thule Cykelholder fra en af vores officials, og tidligere år (ikke hvert år, men gennem 15 år) har vi oplevet at folk har fortalt om at cykler og sågar hele cykelholdere med cyklerne påmonteret, som er forsvundet – så husk kædelåse og sørg for at din holder er monteret og låst!

Vi ses i morgen, vi glæder os rigtig meget til at se dig!

Ole Klemmensen &
Varde Cykelklub’s team