Så er vi klar med Early Bird tilmelding til SPARNEBEL MTB Race Blåbjerg

Så er vi klar med Early Bird tilmelding til SparNebel MTB Race Blåbjerg, som er det nye navn for det vi tidligere kendte som “Invita MTB Race Blåbjerg” – vi takker for de mange gode år med Invita, og er glade og stolte af at en lokal virksomhed som @Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn vil støtte os fremover.

Vi håber i vil tage godt imod det nye navn “SparNebel MTB Race Blåbjerg” som vi selv syntes virker mundret, og forhåbentlig hurtigt bliver synonym med løbet!

Til 2023 har vi lavet lidt kosmetiske ændringer – vi kører ikke længere i en Sport klasse, men den er nu erstattet af hhv. en Motion (m/k) 3 omgange og en Motion (m/k) 4 omgange klasse. Det er vores håb at begge klasser kan sprede de gode motionister lidt mere i klasserne og samtidig give de kvinder som ønsker at køre længere end de to omgange i de deciderede dame klasser en mulighed for det.

Der er som sagt Early Bird frem til 1. september, herefter stiger prisen 25,00 frem til 1. oktober og så de sidste 14 dage optil løbet er prisen yderligere +25,00, så der er lidt i at tilmelde sig tidligt, og det er en stor hjælp for arrangøren at vi får tilmeldingerne ind tidligt, så bak os op med en hurtig tilmelding!

Husk at der er for-træninger de sidste tre søndage optil løbet – det plejer at være rigtig hyggeligt og en god måde at få Blåbjerg ind i “sjælen” inden løbet.