Så er vi klar!

Alt er “pling plong” til i morgen. Ruten er god, diagnosis hurtig og mærket op. Vi satser på at regnen falder i nat og det når at tørre lidt op i morgen. Vi ses på Blåbjerg fra. kl. 8.30.

Husk at vi har flyttet præmieoverrækkelsen for motion til efter Sport´s starten. Dette gør vi for at give lidt mere luft i organisationen, og samtidig give alle motionisterne muligheden for at vinde hovedlodtræknings præmien, som er en 29″ Scott raket!

Når du parkerer, så tænk dig om. Det vil blive meget presset, og du vil nok komme til at holde i vejkanten. Kør godt ind til siden, så folk kan komme frem og tilbage.

Pas på din cykel – det sker desværre hvert år at folk kommer til at tage den forkerte “ged” med hjem. Det er lidt træls at stå med en gammel slidt låge, hvis man kom med en ny carbon raket!

Resultaterne vil være tilgængelige umiddelbart efter løbet på http://app.lap.io/event/2013-invita-mtb-race-blaabjerg/results.

Da vores tidtagning også kører online via mobil nettet, så kan 700 deltagere ligge det hele ned, så prøv at begrænse jeres online opdateringer mens vi afvikler løb. Er der en TDC mand i blandt os, som kan få en kraftigere sender op derude, så får han gratis start næste år.

Send meget gerne jeres billeder og referat af jeres oplevelser ved løbet til info@mountainbikerace.dk, så deler vi det gerne.

Vores tidtagningssystem er meget avanceret i sit samspil med facebook m.v. – Da I tilmeldte jer, så fik i et link til facebook, hvor i kunne tilmelde jer online resultater for jeres eget løb.

Der findes også em helt ny funktion i Lap.io, som hedder “fotos” – der kan i uploade jeres fotos og tagge dem med den rigtige deltager fra løbet – så vil det poppe op på vedkommendes facebook side.

Rigtig god fornøjelse

Ole Klemmensen,Løbsarrangør