Nedtakt – og tak for en god dag!

Kære alle ryttere og officials, viagra 100mg

971-imageVi i Varde Cykelklub havde en god dag i dag!

Regnen stoppede kl. 06.00 og sporet var lidt fedtet da vi skulle starte kl. 9.30, patient men generelt var den i god stand. Det gav jo nogle ryttere en lektion i ned- og opkørsler, men vi håber I kunne lide det..
Mange motionsløb er jo lidt for “tandløse” efterhånden, men det prøver vi virkelig at modgå, så derfor får alle både “dødemandsfald” og det frie valg på “hængekøjen”. Rigtig mange var forbi og sige tak for et godt løb og en udfordrende rute. Det er benzin på vores “arrangør motor”, så stop aldrig med at give ros og ris!

Selve løbet forløb lige efter planen – jeg tror vi startede alle stater indenfor 30 sekunder af den planlagte starttid, og der var en fantastisk samarbejdsvilje til at få startgrupperne på plads nede ved bakkestarten.

Vi prøvede at speake rytterne over mål, men vi har altså desværre mega problemer med telenettet derude. Vi kører data via tre forskellige udbydere, men ingen af dem kan give os mere end 2G hastighed. Når I så kommer i mål og alle tager jeres smartphones frem for at checke resultater, så ligger det hele sig ned.. Vi fik alle resultaterne op, men vores speak kunne være bedre – det håber vi det bliver når der kommer bedre dækning på mobilnettet i Blåbjerg.

Vores nye startboks opdeling i motion så ud til at virke perfekt. Vi talte med en del ryttere, og flere kunne fortælle, at vi i år havde markant færre problemer med kø og stop på ruten. Helt udgå kø kan man jo ikke, men vi hørte at de 2 minutter mellem boksene, og vores nye system med at koble alle bokse sammen i den fælles resultatliste for hhv. herrer og damer, er den rette vej at gå!

Rævebjerget er jo vores “signatur bjerg” og i år syntes vi at stemningen fik det ekstra nøk op, som vi altid håber på. Det er jo fantastisk at se hvad en flok heppere kan gøre ved en træt rytter, som er lige ved at falde bagover på raketten, men når der står 50 mand og hjælper en op, så kan man altså lidt mere end man lige troede.. Det er det vi elsker at se!

Specielt en lille tak til de rutevagter der stod ved rævebjerget – i var skarpe hele vejen, og jeg var jo selv ved at blive klippet af en rytter fordi jeg skulle spille smart og gå på ruten – det går bare hurtigt når de blæser ned af Berg’s hule eller hængekøjen.

I sport havde vi fået et par “skrapsakker” på besøg.. Det var dejligt og gav jo løbet lidt internationalt snit at Søren Nissen ovenpå sit nyligt vundne danske mesterskab i maraton valgte at komme hjem fra udlandet og køre netop Invita MTB Race. Han gav vores ryttere en lektion, og det var specielt overlegen da Søren kørte sidste tur op ad Rævebjerget med en hånd på styret og med den anden vinkede til sine fans.. Det var overlegent og god stil..

Alle resultaterne finder I på linket under resultater i menuen. Fotos m.v. kommer løbende her på siden, men husk den nye mulighed for selv at uploade fotos til lap.io tidtagningssystemet, hvor i først uploader jeres fotos og derefter tagger dem med rytterne i løbet.. Det er ret fancy, så prøv det. Det gøres under fotos når i ser resultatlisten.

Tak for i år, vi kører igen den 19. oktober 2014 kl. 9.30!

PS. Da ruten var næsten taget ned, så kom regnen igen, så dejligt at alle var så hjælpsomme og at vi kunne rydde hele stævnet op på 1½ time..

Varde Cykelklub
Ole Klemmensen,
stævnearrangør