En lille hilsen fra stævnelederen 2022

Jeg har været med til at arrangerer rigtig mange af de 24 udgaver af Invita MTB Race Blåbjerg, som er blevet kørt indtil nu.

Jeg bliver nogle gange spurgt til om det “ikke er kedeligt at gentage sig selv” år efter år. Men hvert år har faktisk sine egne momenter, som giver energi til at fortsætte – i år er en af disse momenter at Noah Jeppesen på 7 år deltog og kørte to flotte omgange på B&U ruten. Den “slæbte lidt på” på anden omgang, men der var god energi når det gik ned ad og hvis der kunne komme lidt “luft” under cyklen.

Dette billede, som er taget af vores “hus fotograf” Rene Dueleran viser så meget livsglæde og energi at jeg allerede glæder mig til at arrangerer Invita MTB Race Blåbjerg 2023, som afholdes søndag den 22/10.

Til oplysning, så træner Noah på Varde Cykelklub’s B&U hold tirsdag mellem 17 og 19, hvor man helst skal være 9 år for at starte op. Men vi byder altid yngre ryttere velkommen, hvis de kan/vil “holde kæden stram” og har forældre opbankning med i baggrunden – og så heldig er Noah, for farmand er altid med som den usynlige hjælper og så går det fint at han kun er 7 år og ikke har længere ben, end at de skal have en 20″ under dem..

Du er for sej Noah..

Ole Klemmensen,
formand for MTB Udvalget i Varde Cykelklub