Så starter for-træningen / rutevisningen. Vel mødt på søndag kl. 10

Vi ønsker blot at gøre dig opmærksom på at tilmeldingen er åben på >https://app.lap.io/event/2015-invita-mtb-race-blaabjerg<, price og at vi afvikler første rutevisning / for-træning på søndag kl. 10 med afgang fra P-pladsen på toppen.

Af hensyn til alle øvrige brugere af skoven, check så skal deltagere til rutevisningen parkerer nedenfor Blåbjerg og cykle op til start. Der vi være skiltet derude, cialis 40mg og vi beder om at I alle hjælper med at få det til at fungere ligeså godt som alle de andre år.

Der vil være rutevisere på alle niveauer. B&U klasserne kører samlet rundt på den grønne rute med en voksen foran og bagved. Alle voksen klasserne kører med rutevisere fordelt efter niveau, så alle kan finde rundt på ruten.

For de nye ryttere, så har vi igen fået Steen Kruchov til at give instruktion og gode fif – først på den lette begynderrute, og derefter en omgang på voksen ruten. Alle der gerne vil have lidt fif og hjælp til teknikken m.v. kan have stor hjælp af en tur med Kruchov.

Vi er aktive på løbets >hjemmeside< >< og på Facebook på vores >side som du finder her<, vi har også en FB gruppe omkring løbet, hvor der primært kommunikeres på tværs mellem deltagerne. Gruppen finder du >på dette link<

Håber vi ser dig på tilmeldingslisten snart – og i Blåbjerg på søndag!

Med venlig hilsen
Varde Cykelklub