Tak for 2016 – vi ser frem mod 2017…

Tak for i år – tak for opbakningen fra alle, cheap og vi ønsker at give Jer lidt info om vores planer for 2017, decease så I kan planlægge..

Vi kører løbet igen den 22. oktober 2017. Der bliver tre for-træninger ligesom hidtil – det bliver den 1/10, cheap 8/10 og 15/10.

Da næste år er der 20 års jubilæum, så har vi besluttet at der skal ske lidt ændringer i den anledning.

  • Der laves en ny rute, som bliver nogenlunde samme distance og sværhed som I kender, men der køres lidt anderledes rundt i området. I får den at se til første fortræning i 2017!
  • Vi ændrer Herre Motion til 2 separate klasser – Motion 1 får 3 omgange og Motion 2 får 2 omgange ligesom i dag. Der kommer en begrænsning på udkørsel til sidste omgang for Motion 1, så vi kan blive klar til 3. start.
  • Der ændres i Dame klassen, således at de får deres egen start, og alle damer starter samlet. De skal køre 2 omgange som hidtil.
  • B&U klasserne sættes lidt op i distance ved at vi forlænger B&U ruten med nogle ekstra sløjfer. Det er planen at koble Stormfulde højder og måske Dødemandsfald på B&U ruten, samt at lægge en lille ekstra sløjfe på ved koblingen ved P. Gundersensvej.

Vi håber i alle er klar igen i 2017..

Ole Klemmensen,
fmd. MTB Udvalget i Varde Cykelklub