Så er vi klar..

Kære INVITA MTB RACE BLÅBJERG FANS,

Så er vi klar til 2017 udgaven af Invita MTB Race, som samtidig er vores 20 års jubilæums løb. Vi har derfor lavet nogle tilpasninger af klasserne, som køres – samt opdateret ruteforløbet, så der er ca. 40% nyt sporforløb på ruten.

Du kan finde alt omkring de praktiske info på linket og tilmeldingen er også åben fra 20/8.

Vi ønsker at skubbe lidt til de tidligere tilmeldinger, så derfor har vi lavet differentieret tilmelding, så der er lidt rabat ved hurtig registrering. Der er rabat frem til 31/8 – derefter standard pris til 17/10, og den sidste uge koster det kr. 25,00 ekstra at tilmelde sig.

Bemærk venligst at:

 • Motion Herre opdeles i en Herre 1, som kører tre omgange og en Herre 2, som kører to omgange. Damerne får deres egen start, og kører to omgange. Der åbnes hen Herre 60, som starter sammen med de øvrige Herre klasser i sidste start, og de kører to omgange.
 • Alle voksen klasser kører den “lange” rute, som er 9,5 km og har 190 hm. En del af den nye rute er stier, som vi har fået lov at anvende til rutevisning og løbet, men der må ikke køres på det uden for de officielle træningsdage. Der er enkelte steder, hvor der kortvarigt køres “mod normal færdsel” på ruten. Der opsættes skilte til rytterne på det “normale spor” så de er advaret, men når i deltager i træningen, så vær meget opmørksom. Det er os der kører modsat, som skal vise hensyn!
 • Børneklasserne kører den traditionelle børnerute, men med en helt ny start, hvor der køres med rundt via Stormfulde højder og følger voksen ruten op over sandtoppen og ned til P. Gundersenvej, hvor der køres fra og kobles på de tre-bakker og den normale vej hjem til mål. Det er en lidt hårdere rute til B&U end tidligere, men vi vurderer at rytterne nemt kan tackle udfordringen.

Lad os få en masse venner, familie, unger og koner med på cyklen, og lad os udvikle løbet til en endnu større cykelfest.

Med venlig hilsen
Varde Cykelklub

 

3 thoughts on “Så er vi klar..

 1. Garth Borchert

  Hej mtb Varde.
  Mange tak for et rigtigt fint engagement i dag, søndag d.27.09-15
  For mit vedkommende er det den helt rigtige måde, at få vist sporene / ruterne på.
  Sikke en service, at have guider med ud i sporet.
  Jeg kørte med begynderne, som blev ledet af Steen. Yderest kompetent blev vi guidet ruten igennem. Svære passager blev gennemgået, teknik blev vist og afprøvet. Guiderne var alle dygtige og en fantastisk god stemning blev formidlet. Masser af opmuntring til holdet, hele vejen igennem.
  At vejeret så passede til de fantastiske omgivelser, gjorde kun det hele endnu bedre.
  Personligt fik jeg en masse nye input, med hjem – dog fik jeg også lige smagt på skovbunden, da mine kræfter og manglende teknik, slap op.
  Steen – min skulder har det næsten godt igen – det var heldigvis kun min stolthed der led en knæk:)
  Endnu engang mange tak for, til jer alle.
  Med venlig hilsen
  Garth fra mtb Kolding

  Svar
 2. Vibeke Vermehren

  Det er rigtig fint at I laver tilretninger i de forskellige klasser og indfører nye klasser (H60 og motion 2 for Herre).
  At der så bliver indført en start kun for damer er også fint, men så er det vist også på tide at der bliver indført en D 40 klasse.
  Herrerne er differentieret efter alder, I kører jo ikke som 55 årig mod herre på 27 år, skal jeg som dame på 56 år så kører mod piger/damer på 20-25 år?????
  Der blev indført en D40 klasse i licensløbene for 3 år siden, så er det vel på tide det også sker her!!!!!!!
  Hilsen en gammel pige på 56 år

  Svar
  1. info@mountainbikerace.dk

   Hej Rulle,

   Måske du har ret i at det er ved at være tid til en D40 klasse. Vi er forholdsvis åbne for løsninger, som kan give flere deltagere – eller fastholde dem vi har, men det er et ret stort setup med de mange klasser og præmier, så derfor bliver vi nødt til at være lidt eftertænksomme inden vi kan love at der kommer sådan en klasse. Men vi tager det med i vores overvejelser til 2019 udgaven – I år må i glæde jer over at der bliver en separat start for damerne – det er das vist også en kærkommen forbedring..

   Ole Klemmensen, MTB Udvalget og stævneleder

   Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *