FAQ: Skal du ind på kontoret!…. :-)

Der har været et par spørgsmål til indskrivningen, more about udlevering af chip og startnumre m.v.

Svarene er..

Indskrivningen består af følgende dele:

  1. Find dit startnummer på listerne, help som er slået op eller via den mail, click som du modtager lørdag aften fra Lap.io systemet.
  2. Gå til check ind teltet i køen “forhåndstilmeldte” og sig dit nummer.
  3. Du får nu udleveret dit startnummer, som skal monteres lige, u-foldet og tydelig læsbar på dit styr. Du får udleveret strips eller piberensere til at fastgøre med.
  4. Har du bestilt og betalt for en tidtagnings chip, så er den pakket sammen med dit startnummer i en kuvert. Du montere din chip fladt ovenpå din sko. Den har en elektrisk spole, som oplades af måtterne, og det virker bedst hvis den ligger fladt på skoen!
  5. Så er der nogen der IKKE har bestilt chip – og IKKE har betalt for en ny. De er i “bad standing” for til dem pakker vi en ny chip og de skal betale 100 kontant ved udlevering. Ofte viser det sig at disse ryttere har “glemt” at taste deres chip nummer, og så står og vifter med den når de checker ind – så skal vi til at rette oplysningerne, og det tager tid, og så skal man lige en tur forbi “kontoret!

Vi skal nok få det hele til at spille, og møder du i god tid, så får ingen stress. Vi har mange gode folk på pladsen og i check ind, så det skal nok spille maks. Seneste frist for “eftertilmelding” er 30 min før din start. Seneste frist for afhentning af startnummer er 20 min før din start!